Känslor som överskuggat min kväll

Godkväll!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har onsdagen varit bra men väldigt känslosam. Blev väckt av personal klockan nio då jag hade valt att börja på radion tolv då jag hade terminens sista ridlektion.

Så vid elva tog jag bussen till radion. När jag var på radion så började jag med att ha indiemöte med en av handledarna. Annars så började det verkligen hällregna ett tag. Det var precis som någon skurit hål i molnen och allt regn kom samtidigt.

På eftermiddagen har jag haft terminens sista ridlektion. Tänker att jag skriver om den imorgon. Då jag behöver tänka och att det är annat som har gjort att jag inte mått så bra ikväll. Något som inte alls har med ridningen att göra och har överskuggat min kväll. Vet inte heller vad jag ska ta mig till då jag själv inte kan göra så mycket själv för att situationen börjas kännas bättre. Svårt att förklara då jag inte riktigt vet hur jag ska formulera mig…

4 svar på ”Känslor som överskuggat min kväll

 1. Vad tråkigt att du har ont i nacken, samt även att ngt hänt som du är ledsen över. Inte heller alltid lätt att formulera sig, det kan ju såklart räcka med att säga att du är ledsen över ngt. Styrka till dig

 2. Förstår vad du menar med att det är svårt att hitta den rätta formuleringen. Man vet exakt själv vad man menar, men att sätta det i print med ord är så svårt. Så att mottagaren förstår vad man menar.

 3. Ja, det har verkligen regnat varje dag. Lite trött på det nu.
  Det känns lite tomt när något tar slut & varit som en rutin varje onsdag för dig med ridningen. Hoppas att du får rida igen i höst.
  Ibland måste man landa i det som är jobbigt. Kanske prata med någon som har rätt medel att hjälpa. Å som sätta ord på tankar & ställer rätt frågor.
  Ord kan ju tolkas så olika med.

  StyrkeKramar till dig! 🌸

 4. Pingback: Veckans bästa v.24 – Corkystyle.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *