Pollen i Februari och conjuring 3

Hallå där!

Hoppas eran söndag varit bra.

Här har man kollat på Fear the walking dead och hunnit fram till säsong tre nu. Har fått hjälp av personal att städa lägenheten och att byta sängkläder. Har varit in en sväng till Uppsala och köpt energidryck plus fått tag på den gamla smaken av zeroh ananas på hemköp i rosendal. När jag satt på bussen hem så pratade jag med morsan och hon hade sett på deras willys att de hade de gamla flaskorna på erbjudande så hon sa att i veckan skulle hon gå ner och kolla om de var kvar och om så skulle hon köpa några flaskor.

Har gått över 5000 steg idag. Så har nått mitt mål för dagen. Sen är jag nästan uppe i 35000 steg denna vecka. Sen har jag upptäckt att jag börjar redan reagera på pollen så i veckan har jag tänkt köpa medicin.

Ikväll har jag kollat på Conjuring: the devil made me do it på viaplay.

Handling:

Ed och Lorraine Warren får hjälpa en kille som heter Arne som är misstänkt för att mördat en kille med 22 knivhugg men Arne säger att han var besatt av en demon. Däremot inser Ed och Lorraine ganska snart att det måste vara något annat än en demon men frågan är vad. De måste gå tillbaka till början som innebär när Arne var med medan en exorcism på en liten kille gjordes.

Detta är tredje conjuring filmen. Denna filmen såg jag redan när den kom på bio 2021. Jag tycker denna är helt klart bra men det är svårt att överträffa den första filmen.

Ska jag ranka de tre conjuring filmerna är det nog såhär:

1. The Conjuring

2. The conjuring 2

3. Conjuring: the devil made me do it

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska till radion som vanligt. Har inget speciellt planerat nästa vecka utan man får se vad som händer. Ska försöka kolla om sagan om de två tornen går på bion nästa helg. Hoppas verkligen det då jag vill kolla på den då det var sådan upplevelse att se första lord of the rings på bio i extended edition.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #serviceboende #theconjuring2 #skräckfilm #skräckis #filmnörd #lordoftherings

10 reaktioner till “Pollen i Februari och conjuring 3”

 1. Så skönt att få lite hjälp med städningen. Kul med serie också. Hur många säsonger är det på FTWD? Jag såg de två första tror jag.

 2. Så bra att hon hittat dem du vill ha och kan köpa p sig några, det är ju lite så – har man favoriter så är det ju det man helst vill ha. 35000 steg är ju ändå en hel del, låter inte mycket för en del men det är det ju verkligen, heja dig. Å inte redan, sonen är allergisk – nu har jag redan lite medicin men bra att du sa det – skall köpa på mig mer – så vi har när det börjar ta slut. Som Alvedon nu när vi var iväg, finns inte flytande nånstans, inte i butik inte på nätet – vi hade hemma men inte med oss såklart…

 3. vad duktigt du är som tränar så i dina promenade. åh ska det komma en till sån film eller redan gjort det hade jag missat faktiskt den måste man ju se gilla verkligen dom 2 första <3

 4. Vad skönt med nystädat och renbäddat i sängen. Det vore ju toppen om din mamma kan få tag på flaskorna du gillar. Så bra att du fått till så många steg i veckan. Har inte sett den filmen och jag tror jag avstår. Blir så himla rädd nämligen.

 5. Hoppas, hoppas att du får chans att se Sagan om de två tornen på bio. Såna möjligheter finns inte här i Varberg, vilket är synd. Jag älskade LOTR när filmerna kom, filmsläppet var en av årets höjdpunkter. Då gick jag på gymnasiet och var fantasynörd. Jag tycker att LOTR-filmerna står sig lika bra nu som då, trots att det kommit så mycket annat bra på sistone.

  35 000 steg är ju grymt jobbat! Och vilken bonus att du säkert då fått mycket frisk luft och sett mycket fint utomhus i veckan. Hoppas du får en bra dag på radion och att du får många härliga promenader i veckan.

 6. Skönt att få lägenheten städad & få hjälp att byta i sängen. Trevligt att ta en tripp & komma hemifrån lite. Bra att du mådde ditt steg mål 👍. Känner du av pollen. Såklart du ska köpa medicin för det.
  oplanerad vecka är oftast roliga eftersom det kan hända roliga, spontana saker då.

  Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *