Fångad i en stormvind och The conjuring två

Hallå där!

Hoppas er Lördag varit bra.

Här har vi haft det blåsigt med by vind på runt 12 m/s. Ändå har jag varit ute och gått så har fått ihop mina 5000 steg. Plus att jag satt på motionscykel och cyklade i 10 minuter. Har kollat på Fear the walking dead och börjar närma mig slutet på säsong två nu.

Däremot så är jag glad att vi bara haft en liten del av vad de söderut har haft då jag hört att stora grillar har vält och flyttat på sig och att Öresundsbron var stängd då det blåste så hårt.

Ikväll har jag kollat på The conjuring 2 på viaplay.

Handling:

Ed ocb Lorraine Warren får åka till England. Där ska de försöka hjälpa en mamma och hennes barn som säger att deras hus är hemsökt. Ena barnet Janet börjar vakna upp i en fåtölj på nedervåningen. De ber kyrkan om hjälp som frågar Ed och Lorraine att åka till England i tre dagar för att vara kyrkans ögon och öron för att kolla om det är något övernaturligt eller om det inte är det.

En väldigt bra conjurring film. Här inser man att detta kan hända vilka som helst. Det är en karaktär som heter The Crocked man som det först sas att det skulle bli film om men nu har James Wan sagt att det inte blir nåsgon film om den karaktären. I denna film ser man även nunnan från The Nun som Ed målar en tavla av.

Ed och Lorraine Warren var riktiga människor som jobbade med sådana här utredningar.

Imorgon är det söndag. Då måste jag in till stan för att köpa energidryck då jag kommer dricka den sista imorgon när jag vaknar. Ska nog städa med en personal och byta sängkläder.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #theconjuring2 #skräckfilm #bloggareisverige #personligblogger #vardag #filmnörd #thenun

0 svar på ”Fångad i en stormvind och The conjuring två

  1. Jag älskar The Conjuring-världen! Har sett filmerna hur många gånger som helst och läst Ed och Lorraine Warrens böcker. Att det inte verkar bli nåt av The Crooked Man är en jättebesvikelse, för han är ganska otäck. Du verkar haft en mysig dag med lite av varje. Hoppas morgondagen fortsätter i samma lunk.

  2. Oj det har verkligen blåst hos er alltså, vi hade inget alls men det du skriver om neråt måste varit bensår för dem där.

  3. Inte så farligt med vind ändå, även om det såklart känns och blåser bra, vi befinner oss några dagar på Österlen och hade 30 m/sek i natt så läskigt verkligen. Men det avtog på dagen i alla fall. Gott att få ihop stegen trots blåsten

  4. Här där jag bor lämnade inte Otto några spår. Däremot när det blåser rejält så skallrar det i hela huset. Vad bra att du kom ut på din promenad trots blåsten. Jag har sett en conjuringfilm men jag blir så himla rädd. Är väldigt känslig så undviker helst den typen av filmer.

  5. Bra jobbat att gå ut i såna vindar! Hoppas det har lagt sig till idag.

    Jag älskar Conjuringfilmerna, men har missat att de finns på Viaplay. Nu vet jag vad jag kan titta på någon kväll. 😊

  6. Blåst by vindar här med. Men inte så farligt. Okej. Oj då. Jo, Öresundsbron hörde jag på nyheterna att den skulle stängas av. Bra av dig att gå ut i blåsten på en promenad 👍. Låter som en bra söndag med städ & byta i sängen.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *