Storm ute och The conjuring på tv:n

  • wblHallå där!

Hoppas er fredag varit bra!❤

Här har det typ regnat och blåst hela eftermiddagen och kvällen. Det är tydligen någon storm som är i farten. Jag skulle ha åkt till Hemmakväll med en personal men jag valde att göra det själv tidigare. Tacka gudarna för det🙏. På väg till Hemmkväll så lyssnade jag på ljudboken Kaninjägaren av Lars Kepler. Väl där på Hemmakväll köpte jag lösgodis plus två monster och en annan läsk. Har bara gått runt 3000 steg idag för när jag kom hem så regnade det och blåste det.

Ikväll har jag kollat på The Conjuring på viaplay.

Handling:

Ed and Lorraine Warren tvingas hjälpa en familj som flyttat in i ett hus där de upplever övernaturliga saker. De inser att de inte är själva i huset. Ed och Lorraine inser att de har rätt och att huset måste ha en exorcism där det rensas. Däremot måste de samla bevis för att kyrkan ska godkänna en exorcism

Detta är en klassiker när det kommer till skräckfilm. Det är den första The conjuring universe. Så här långt finns det åtta filmer

1. The conjuring 2013

2.Annabelle 2014

3.The conjuring 2 2016

4. Annabelle; Creation 2017

5. The nun 2018

6. The curse of La LIorona 2019

7. Annabelle comes home 2019

8. The conjuring: The devil made me do it 2021

Av dessa så såg jag de fem sista redan när de kom på bio. Minns att jag gillade The Nun så mycket så jag såg den 3 gånger på bio. Kommer också ihåg att jag blev besviken på filmerna Annabelle comes home och The curse of La LIorona. Även fast jag blev besviken på de två så här jag tänkt skaffa samling med alla dessa filmer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #theconjuring2 #skräckfilm #bloggareisverige #personligblogger #vardag

0 reaktioner till “Storm ute och The conjuring på tv:n”

  1. Så bra att du hann med det. Blev det mycket storm vid er alltså? Här har jag inte märkt av alls.

  2. Jag har faktiskt sett alla filmerna förutom den senaste ”the conjuring the devil made me do it” Jag gillade både the conjuring (2013) och Annabelle (2014) + annablle creation 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *