Regnigt och trist väder i Uppsala

Hallå där!

Här i Uppsala regnar det tyvärr så all snö kommer vara borta tills imorgon. Idag har jag kollat på avsnitt 5 och 6 av His dark materials säsong tre. Ser fram emot de sista två avsnitten som släpps imorgon. Har också hunnit starta en maskin med tvätt då jag behövde tvätta det jag hade med till morsan.

Har tänkt att åka till hemmakväll och köpa lite lösgodis idag. Så det får bli promenaden dit och till stationen som är motionen idag. Det är däremot sådant väder som är väldigt mysigt att kolla på serier eller filmer då man helst inte skulle vilja gå ut. Tråkigt väder helt enkelt.

Vad ska du göra idag?

#influencer #nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation #persoligblogg #personligt

0 svar på ”Regnigt och trist väder i Uppsala

 1. Det gör du rätt i att köpa lite gott godis och fortsätter att se på film och serie. Det är en sån dag även här. Hoppas på bättre väder i morgon

 2. Ja vi har inte haft snö på minst en vecka och det regnar här med, samt blåser otroligt mycket nu. Men vad gör det, vi är ändå sjuka – ja eller barnen sen en vecka tillbaka – så blir mycket film och serier men jag har i allafall varit iväg på Volvo och dammsugit och tvättat bilen och slängt skräp samt handlat – alltid något i alla fall.

 3. Trist med regnet, jag är glad över att det var minusgrader och rimfrost iallafall under julafton. Längtar efter snö måste jag säga. Jag har inte gjort något vettigt idag, bara vilat och slappat. Behöver ladda batterierna inför att komma igång med pluggandet igen efter min lilla paus.

 4. Så gott med lite lösgodis 😊 känns som man ätit mkt av det goda på senaste 😊 jag ska med tvätta men blir imorgon 😊

  God fortsättning 🥰🎉

 5. Har man hittat en bra serie. Så vill man bara se mer & mer. Det är alltid något med kondition. Men vill du ha något ut av det. Så är ju inte godis bra. Egentligen. Mm en del tvätt blir det när man är borta.
  Tror det blir lugnt här idag.

  God Fortsättning! Ha en bra onsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *