Ny topp i djurmönster

Hallå där!

Här i uppsala har det kommit ett tunt lager snö men annars har det fortsatt töa. Skulle det frysa på då skulle det bli blixthalka och man skulle vara som Bambi på hal is. Håller tummarna för att det inte händer. Ska det bli kallare igen så får det komma mer snö i så fall.

Har idag köpt ett mobilväska på Idealofswedens mellandags rea. Kommer självklart visa upp den här när jag fått hem den. Har även ett paket från cdon som jag väntar på. Där i ligger filmen Jungle cruise med Dwayne Johnson och Emily Blunt. Sen köpte jag en DVD box med Pet sematary 1989 och den från 2019.

På bussen till radion och hem från radion lyssnade jag på ljudboken Skugga av svek av Diana Gabaldon och har bara ca en timme kvar att lyssna på den boken. Sen blir det att vänta på den nionde boken kommer ut som ljudbok på svenska. Så får se vad det blir för bok som jag lyssnar på medan jag väntar.

På bilden ovan så ser ni toppen jag hittade på secondhand affären i söderhamn. Älskar den och tycker det är perfekt ibland när man kan hitta snygga plagg till ett väldigt bra pris. Denna topp kostade runt 50kr men morsan betalade den åt mig. Älskar djurmönster.

#nouwinfluencer #influencer #influencerlife #secondhand #secondhandfashion #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 svar på ”Ny topp i djurmönster

 1. Så kul att du fyndade. Den är jättefin, älskar verkligen second hand själv. Avskyr också när det blir halka. Har en förmåga att alltid ramla….

 2. Håller med dig. Att ska det bli kallare. Så får det gärna bli tort & snö. Jag vill inte ha is & halka. Ska med beställa från Ideal of sweden någon gång framöver.
  Skönt att lyssna på bok på bussen. Ibland är det svårt att välja nästa bok. Hoppas att du hittar någon bra bok att lyssna på medans du väntar.
  fin topp 👍.

  Ha en bra torsdag!

 3. Halkan är verkligen inte rolig ! Har alltid oturen att slå mig .

  Finns inget bättre än när man fyndar saker på secondhand 😊! Jag handlar mycket på loppisar , man kan verkligen hitta fina saker för så mycket billigare pris 😊 .

 4. Hoppas du kommer tycka om filmen pet senetary från 1989 jag minns att jag tyckte den var riktigt bra. Den från 2019 var helt okej tycker jag. Minns båda 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *