Sista dagen i Januari

Hallå¨där!

Hoppas er tisdag varit bra.

Här har man varit på radion. Har också lyssnat klart på ljudboken Stalker av Lars Kepler. Så det blir att börja lyssna på en ny ljudbok på vägen till radion imorgon. Förmodligen blir det nästa bok om Joona Linna av Lars Kepler. Idag har jag inte gått en promenad medan jag var på radion då jag gick över 8000 steg igår så idag har jag tagit det lugnare. Har idag skrivit klart mitt manus för det program jag ska spela in imorgon.

Ikväll har jag kollat på Avatar på sfanytime.

Handling:

Detta är historien om en sårad krigsveteran som blir ofrivilligt involverad i ett försök att bosätta en fjärran planet, Pandora, och med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.

Detta är en klassiker numera. Däremot har jag läst att andra avatar filmen går väldigt bra på bio. Jag själv längtar redan till det att jag kan köpa den nya avatar filmen både digitalr via sfanytime eller på dvd.

Imorgon är det onsdag. Då ska jag till radion och spela in ett program. Sen ska jag sluta på radion redan 13.50 då jag äntligen se filmen Megan på bio med min vän. Den börjar 14.35 så är det klar ungefär 16.40. Så blir sen hem till middagen men det vet personalen om redan.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *