Första Februari

Halå där!

Hoppas erat Februari har börjat bra. Här har man börjat lyssnat på ljudboken Kaninjägaren av Lars Kepler. Ska skriva en recension för denna förra boken jag lyssnade klart på igår men det får nog bli imorgon.

Idag har jag spelat in mitt nya program. Har också hunnit lägga ut det på hemsidan men även på spotify. Lägger in programmet nedanför. Det handlar om seriemördaren Ted bundy.

Ska sluta redan vid tio i två idag då jag ska gå ner till Filmstaden då jag ska träffa min vän kvart över två där. Vid 14.35 ska vi se Megan tillsammans eftersom jag vann två biljetter till filmen på filmstadens Instagram. Hoppas att filmen är lika bra som trailern får den se ut att vara.

Nog om detta.

Har du något planerat att göra denna månad?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #influencer #februari #bloggarisverige #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #vardag #vardagsliv

0 reaktioner till “Första Februari”

  1. Min plan är ju att fortsätta träna så kommer inte hända så mycket mer utöver just det. Berätta sen vad du tyckte om filmen,

  2. Låter som en spännande bok. Det enda jag har planerat är väl att fylla år. Men brukar även bli ganska många härliga promenader så här års.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *