Andra februari och ljudbokrecension

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man varit på radion. Där har jag kollat på serie och bestämt vad mitt nästa program ska handla om. Ni kommer nämligen inte få en skriftlig recension av filmen jag och en vän såg igår. Jag har bestämt att göra ett program tillsammans med min vän om den filmen. Lite roligare att få en recession på ett annat sätt än skriftlig som ni brukar få här i bloggen. Så ni får ha lite tålamod att det kan dröja men jag har nästa inspelningstid om två veckor ungefär.

Idag när jag slutade på radion så gick jag från radion till St pers gallerian och in på Ica där. Kollade om dom hade den gamla smaken av zeroh ananas och det hade dem så köpte två flaskor direkt. Nu ha jag ungefär tre flaskor hemma så nu klarar jag ett tag. Så idag har jag lyckats gå mer än 7000 steg så imorgon ska jag ta det lugnare.

Ikväll har jag kollat på Anaconda på sfanytime men tänker byta ut recension på den filmen till recension av Stalker av Lars Kepler.

Titel: Stalker

Författare: Lars Kepler

Uppläsare: Jonas Malmsjö

Tid: 19h och 14 minuter

Handling;

Ett filmklipp skickas till Rikskriminalpolisen. Någon har stått i trädgården och smygfilmat en kvinna genom fönstret. Nästa dag hittas hon död till följd av bestialiska skär- och sticksår.

En ny film kommer till polisen, men det finns ingen möjlighet att identifiera kvinnan innan tiden rinner ut.

Maken som hittar henne mördad blir så traumatiserad att han städar hela huset och bäddar ner henne i sängen. Han kan ha sett något avgörande, men hans akuta chocktillstånd hindrar polisen från att genomföra sina förhör.

Psykiatrikern Erik Maria Bark kallas in för att hypnotisera honom – men det mannen berättar i den djupa transen får Erik att börja ljuga för polisen.

Om lamporna är tända kan en stalker se dig utifrån, men om lamporna är släckta kan du inte se en stalker som redan är inne.

Detta är bok nummer 5 om Joona Linna. Denna bok är bra men jag tycker nog att det är denna som har varit sämst av böckerna om Joona Linna som jag lyssnat på såhär långt. Däremot så är denna bok jag kan känna igen mig i då jag hade ett ex som stalkade mig i ca 2 år efter det att jag gjorde slut med den personen.

Imorgon så är jag ledig som vanligt och ska ha egentid med personal. Då ska jag åka med personal till Öob där jag ska bland annat köpa ny halkmatta till duschen då min börjar bli missfärgad så det är dags att byta ut den.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #bokrecension #ljudbokiöronen #ljudbok #uppsalabloggare #bloggareisverige #serviceboende

0 svar på ”Andra februari och ljudbokrecension

 1. Det låter jättekul att göra radioprogram, och en filmrecension låter som ett perfekt ämne för ett program.

  Jag har inte läst något av Lars Kepler, men så som du beskriver Stalker så verkar det vara spännande böcker.

 2. Kul att kunna göra såna saker och recensera på olika sätt. Har du gått media eller liknande eftersom du gör radioprogram, tänkt på det ett tag.

 3. Skönt att du har bestämt vad ditt nästa program ska hetta.
  Det låter som en rolig grej att spela in vad ni tyckte om filmen ni såg.

  boken du lyssna på låter väldigt spännande. Men jag har svårt för manliga uppläsare. Vet inte varför 🙂.

  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *