Sista november

Hallå där!

Ja det är sista November idag. Jag tycker denna månad bara försvunnit då det känns som det var 1 november igår typ. Så imorgon är det December. Då får jag börja öppna min adventskalender från Rituals och det ska bli så spännande.

Ikväll har jag kollat på filmen Saw på sfanytime.

Handling:

När du långsamt återfår medvetandet befinner du dig på en halvdunkel, råkall och stinkande källartoalett. Du är fastkedjad vid ett tjockt rör. På andra sidan av rummet ser du en annan person, fastkedjad på samma sätt. Nu upptäcker du liket som ligger mitt i rummet. Hur hamnade du här och hur kommer du härifrån?

En riktigt obehaglig skräckfilm som får en att sitta på nålar hela filmen. Denna kom redan ut 2004. Det året började jag gymnasiet så det är 18 år den har på nacken. Nu mera finns det 9 st Saw filmer. Då räknar jag inte med Spiral: from the legeacy of saw som kom ut förra året. Filmen innan Jigsaw såg jag redan när den kom på bio 2017.

Så hoppas det kommer snö i December men det behöver inte bli som förra gången då man knappt tog sig till radion då det var så mycket snö det kom på så lite tid. Och ska det komma snö så får den stanna kvar….

#funktionsnedsättning #funktionsvariation #vardagsliv #sistanovember #corkystyle #saw

0 svar på ”Sista november

  1. Jag kan verkligen inte fatta att det är första december i morgon. Vad hände? Ja längtar till jag för börja öppna mina kalendrar. Det blev ju en hög i år igen.

  2. Visst har november gått ovanligt snabbt. Annars brukar den månaden vara segast på året. har inte sett någon av saw-filmerna. Vet inte om jag vill det heller. Är så känslig och skrämmer upp mig själv. Funderade faktiskt idag på om jag skulle gå tillbaka till Hannafialotta men efter att ha läst om strulet på blogg.se så stannar jag kvar på Hannas krypin.

  3. Ser också framemot att öppna kalendern, ska dock göra det när jag kommer hem idag. Hoppas verkligen att det ska gå bra 😃 . Ska bli riktigt kul också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *