Återkomst till nouw

Hallå där!

Nu är jag tillbaka på Nouw då blogg.se inte fungerar då man inte kan se kommentarerna man har fått på sin blogg och det är sen förra fredagen och plus lite problem med att logga in och än har de inte fixat det eller svarat på ens meddelande man skickat till kundtjänst. Så dåligt så nu har jag gett nouw en ny chans.

Idag har jag varit på radion. Har kollat på ett avsnitt av en serie med en handledare. Har också gått en promenad och när jag slutat så gick jag ner till centrum. Där tog jag bussen till Gottsunda för att jag behövde in på apoteket hjärtat och handlade det jag behövde. Idag har jag gått över 5000 steg så har nått mitt mål.

Ikväll har jag kollat på filmen Pixels på netflix.

Handling:

När utomjordingar misstolkar videoklipp från arkadspel som krigsförklaringar, bestämmer de sig för att anfalla jorden. För att kunna rädda världen kontaktar presidenten sin barndomsvän, tidigare arkadmästaren Sam Brenner. Under hans ledning får ett team arkadnördar i uppdrag att ta upp kampen mot utomjordingarna, medan överstelöjtnant Violet Van Patten förser arkadspelarna med unika vapen.

En rolig komedi om du vill ha något att slötitta på eller behöver skratta. Det är lite roligt att se Peter Dinklage i en komedi då han är mest känd för sin roll i Game of thrones.

Imorgon är det onsdag och då ska jag ha indiemöte med en av handledarna. Annars så är det näst sista arbetsdagen denna vecka och det känns skönt.

Nu ska jag fixa lite med designen och andra saker..

0 reaktioner till “Återkomst till nouw”

 1. Man vill ju bara att det funkar. Gav ju upp nouw, men trivs på wp nu. Hade svårt för det innan, men lyckades tack vare Madeleine och Mirre. Komedier gillar jag. Tack för tipset.

 2. Okej. Det har inte jag märkt att det strular på blogg.se. Hoppas att dem löser det snart då.
  Välkommen hit 😊

  Skönt att kunna ta en promenad på arbetstid.
  Apoteket har bra produkter. Skönt att se film på kvällen 🙂

  Veckan går så fort! 😅

  Ha en bra dag!

 3. Men blogg.se krånglar typ kanske 1 gång på två år medans neuw krånglar flera gngr per år. Hade aldrig orkat ha två bloggar. Det är så ibland och det står ju att de försöker lösa problemet 😊

 4. ok. Ja det ska bara funka. Skulle också ha flyttat till wp om det inte kostat 499kr per år och att man betalar hela direkt än x kronor per månad. Så nu hoppas jag nouw fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *