Måndag, ny vecka och ny serie

Hallå där!

Hoppas er helg var bra.

Min helg var bra. Idag är det måndag. Jag är just nu på radion. Håller på att kolla på en miniserie jag ska skriva manus om sen. Som sedan ska bli ett program. Jag har nyss tagit en promenad med några andra på radion. Här är det mulet och grått alltså sådant tråkigt väder.

När jag slutat radion ska jag på vägen hem handla lite. Annars har jag inget planerat. När jag kommer till boendet så hoppas jag att personalen hört något om min tvättmaskin. Då det är ungefär exakt en vecka sen de felanmälde den. Ska äta middag på basen vid 17 tiden men minns inte vad det blir så det blir en överraskning.

Ikväll ska jag kolla på en film men har inte bestämt vilken utan det beror på vad jag känner för att kolla på för film.

Imorgon ska jag till radion och fortsätta kolla på serien och börja med manus. Förhoppningsvis så blir det en promenad imorgon också om det inte spöregnar.

Upptäckte idag att Ica i Gottsunda har två flaskor zeroh för 32kr +pant. Däremot max 1köp per hushåll.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende


En kommentar till “Måndag, ny vecka och ny serie”

  1. Trist när man felanmälan och så händer inget – men hoppas de har löst det nu då. Vi står utan tvättmaskin här med men pga renovering – får åka iväg och tvätta och allt det krånglet är surt. Bra med lite erbjudanden men synd när det är så begränsar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *