Söndag, promenad och planer för nästa vecka

Hallå där!

Hoppas eran söndag varit bra.

Här har man varit ute på en promenad i ca 30 minuter och hittat en punkt på hittautuppsala. Så nu har jag hittat sex punkter sammanlagt såhär långt. Hittaut är ungefär som orientering där man kan ha kartan på papper eller kolla kartan via mobilen i en app. Man ska hitta punkter som är markerade och där så står det en bokstav man ska skriva i på appen.

Idag åt jag ris och flygande jacob till middag. Det var gott men utan nötter då jag inte får ha nötter i min matlåda till radion. Så jag ska ha det i matlådan till radion imorgon.

Ikväll har jag kollat på Fantastiska vidunder och var man hittar dem på sfanytime.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska till radion och hoppas på en bra vecka. Ska försöka gå en promenad varje dag då jag kände idag när jag var ute och gick att konditionen inte är som den var. Funderar på att gå på bio och se Top gun: Maverick nästa helg då jag hört att den ska vara bra och värd att se på bio. Sen så kommer ju Jurassic world: Dominion den 9 Juni.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende

0 reaktioner till “Söndag, promenad och planer för nästa vecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *