Lördag, anhörigfika och Hobbs&Shaw

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra.

Här har vi haft anhöriga på besök för att äta lunch tillsammans. Det var menat att vi skulle ha grillat men tyvärr så har det spöregnat hela dagen. Det var först vid 17 tiden det slutade regna. Vid 17 tiden åkte jag ner till Coop för att handla lite. Efter jag stigit av bussen hemma så tog jag en liten promenad.

Har idag börjat kolla på en dokumentär på tv4play men tänkte skriva om den då jag sett alla avsnitt.

Just nu så kollar jag på Fast&furious: Hobbs&Shaw på sfanytime.

Handling:

Lagens väktare Luke Hobbs och den inte lika laglydige outsidern Deckard Shaw har både slängt käft och slagits med varandra under årens lopp. Men när den cybergenetiskt förädlade anarkisten Brixton får kontroll över ett förödande biovapen som skulle kunna förändra mänsklighetens framtid för alltid, tvingas Hobbs och Shaw samarbeta för att sätta fast den enda som möjligen är ännu tuffare än de själva!

En väldigt bra action film med både Jason statham och Dwayne Johnson i rollerna som Hobbs and shaw. Denna film såg jag redan när den kom på bio 2019. En film jag rekommenderar om man gillar fast and furious men inte sett denna. Denna film finns att hyra eller köpa på sfanytime.

Imorgon är det söndag och då ska jag vila. Kommer nog vara trött efter idag och ska också byta sängkläderna. Har redan städat lägenheten vilket är skönt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #lss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *