Fredag, lunch på subway och Mortal engines

Hallå där!

Hoppas eran fredag varit bra.

Här har man varit ledig. Varit en sväng till Gottsunda. Där åt jag lunch på subway och handlade det jag behövde. Här har vädret varit skiftande. Har haft egen tid och då städade jag och en personal min lägenhet inför imorgon. Imorgon har vi bjudit in anhöriga för att komma och äta lunch och fika här. Egentligen skulle morsan och hennes man kommit men de kan tyvärr inte. Får träffa de i juni istället.

Till middag åt jag tacos. Det var väldigt gott. Jag äter alltid tacos med mjukt skal.

Gillar ni mjukt skal eller hårda skal bäst?

Själv tycker jag de hårda bara går sönder. Speciellt skalen som är som båtar om ni fattar vad jag menar.

Ikväll har jag kollat på Mortal Engines på sfanytime.

Handling:

Hundratals år efter att civilisationen förstördes av en katastrof har mänskligheten anpassat sig till ett nytt sätt att leva. Jättelika städer på hjul rör sig över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. En mystisk ung kvinna vid namn Hester Shaw är den enda som kan stoppa staden London från att sluka allt i sin väg. Hester finner två allierade i Tom och Anna, och tillsammans tar de sig an det svåra och farliga uppdraget.

En film jag såg redan 2018 när den kom på bio. En film som skiljer sig då det inte finns någon som är liknande. I alla fall inte som jag har sett. Det är Peter Jackson som gjorde Lord of the rings som producerat denna film.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *