Torsdag, ledig och The nun

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra.

Här så var man ute och gick redan vid elva tiden på förmiddagen då det var fint väder. Tog en punkt på hittautuppsala och sedan gick jag till Coop och handlade. Tog bussen hem igen. Tur att jag gick då jag gick ut då jag gjorde för på eftermiddagen så började det spöregna.

Däremot är det fint väder nu så det svänger när det kommer till vädret. Får se vad det blir för väder imorgon. Om man ska tro väder apparna så ska det regna typ hela dagen men med tanke på vad det blev för väder idag så är det inte att man kan lita på dom till 100%.

Ikväll har jag kollat på The nun på sfanytime.

Den handlar om att en Präst får uppdrag av vatikanen att åka till ett kloster i Rumänien tillsammans med en tjej. Tjejen har inte ännu blivit nunna men ska hjälpa präsren. Det är nämligen så att en nunna i klostret i Rumänien har tagit livet av sig. De får hjälp av en kille som brukar komma med varor till klostret och det var han som hittade nunnan. När de kommer till klostret inser de att något inte står rätt till och frågan är vem är nunnan som ingen vet namnet på?

Denna skräckfilm älskar jag och jag såg den 3 gånger på bio då den kom 2018. Det är klart att det blir en två med en ny regissör. Ser verkligen fram emot tvåan och hoppas den blir lika bra som ettan.

Imorgon så är det Fredag och då har jag planerat att jag ska äta lunch på Subway. Var länge sedan jag åt där. Ska även ha egentid med personal och jag får se vad vi hittar på då jag inte vill ut och gå om det spöregnar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *