The conjuring,The conjuring 2 och The conjuring 3

The conjuring

Ed och Lorraine Warren föreläser när en kvinna kommer fram till dem. Kvinnan säger att hon bor med sin familj i ett hur. Hon är desperat då hon är säker på att huset är hemsökt. Hon själv får blåmärken som hon inte kan förklara hur de uppkommit. Alla deras klockor stannar på ett speciellt klockslag. Ed och Lorraine säger att de ska komma och kolla. De hinner inte mer än komma dit så känner Lorraine att något är fel och att familjen inte är ensam i huset.

The conjuring 2

En familj som består av Mamman och hennes fyra barn som bor i norra London. En av hennes döttrar börjar vakna upp i den stora fåtöljen på nedervåningen. De lämnar sitt hem mitt i natten helt säkra på att deras hem är hemsökt. Ed och Loarraine blir kontaktade av en person som bland annat har en ljudupptagning på när en av döttrarna pratar. Däremot är rösten någon som kan tillhöra en gammal gubbe. Ed och Lorraine beger sig till deras hus i London för att försöka hjälpa familjen.

The conjuring 3 : the devil made me do it

Ed och Lorraine får veta att en kille som när han var yngre var närvarande vid en exorcisms nu har dödat en person med 22 kniv hugg. Så när hans advokat inser att åklagarna kommer vilja ha dödsstraff så får Ed och Lorraine ansvar att försöka reda i vad som hänt. De åker tillbaka till huset där exorcismen gjordes så hittar de ett föremål under huset. Ska de lyckas bevisa att han var besatt när han utförde morden eller on det är tal om något annat.

Tycker alla tre filmerna är lika bra men första filmen är en film man aldrig kommer glömma. Såg the conjuring 3 på bio och tycker den håller samma klass son både ettan och tvåan.

Alla tre filmer finns på HBOmax nordic och sfanytime.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd #skräckfilm

0 reaktioner till “The conjuring,The conjuring 2 och The conjuring 3”

  1. Låter läskigt. Kanske extra mycket med blåmärken eftersom jag hade precis så där i en lägenhet jsg bodde i förut. Det spökade alltså, var tvungen att flytta till sist. Så även om detta är en film ryser jag.

  2. The Conjuring-serien hör till mina absoluta favoriter och jag ser om den igen och igen. Fantastiskt filmuniversum! Jag håller med dig, alla filmerna är bra men den första är oförglömlig. The Conjuring 1 är nog min favoritskräckis genom tiderna och i den har de verkligen lyckats skapa en läskig stämning. Vad tycker du om de andra filmerna i universumet, typ Annabelle och The Nun?

  3. Så kul med recension! Jag älskar the counjuring filmerna, tycker helt klart det är dom bästa skräckfilmerna & dom kan förfarande få mig att rysa även om jag sett om dom många gånger.

  4. Jag tycker också om Annabelle filmerna men trean som heter annabelle comes home tycker jag inte är lika bra som de två första. The nun älskar jag också och vet du att det ska komma en två alltså the nun 2?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *