Sjukstugan och Harry potter och dödsrelikerna del 1

Då var det dags för mig igen att bli sjuk. Är inte jätte sjuk men totalt orkeslös. Har ont i huvudet och fryser till och från.

Har bett morsan komma förbi imorgon med varor så jag klarar mig tills jag själv kan åka och handla själv. Det jag ville ha var 2 zeroh med ananas smak, väldigt viktigt att dricka vätska när man är sjuk. Annars får jag bara värre ont i huvudet.

Har kollat på Harry potter och dödsrelikerna del 1 och jag kan inte vara den enda som bölar när Dobby dör., eller?

Harry potter ,hermione och ron ger sig av från Bröllopet då de får veta att trolldomsministern är död och dödätarna har tagit över trolldomsministeriet. Harry ger sig ut på jakt efter horokruxerna som han måste förstöra för att kunna döda voldemort.

Ska han lyckas?

Favoritcitat:

Dobby has no master. Dobby is a free elf, and Dobby has come to save Harry potter and his friends.

Från Dobby.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd #harrypotter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *