Sleepy is here

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har börjat lyssna på ljudboken Percy Jackson – Titanens förbannelse som är bok 3 i böckerna om Percy Jackson. Har skrivit en recension om den första boken Percy Jackson i blogginlägget innan detta. Ska skriva recension om den andra boken men det gör jag om några dagar. Har helt enkelt glömt av att skriva recension om första boken när jag hade lyssnat ut den.

Annars har jag varit till hemmakväll där jag köpte lite lösgodis till helgen. Härligt att komma hemifrån också plus att jag gått mina 3000 steg idag.

Ikväll har jag kollat på Harry potter och den flammande bägaren.

Har varit trött hela dagen. Känns ungefär som jag inte skulle ha sovit alls natten till fredag. Hoppas jag vaknar piggare imorgon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *