Sleepy is still here

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit till Gottsunda och handlat. Sen har jag städat lägenheten med två personal då det behövdes en storstädning eftersom jag inte städat sedan jag blev frisk. Efter det så var jag med och lagade middag. Vilket var omelett med bacon som vart väldigt god.

Nu på kvällen har jag kollat på Den gröna milen på sfanytime. En så bra men sorlig. Det är helt klart en klassiker och den bör man se om man gillar gamla filmer.

Filmen handlar om Paul Edgecomb som var fångvaktare på 1930 talet i USA. Han var chef för en avdelning för dödsdömda på cold mountain som kallades the green mile. En dag kommer en fånge som är dömd för mord på två små flickor.

Har typ varit trött hela dagen ändå tycker jag att jag sover bra. Pratade med morsan och ska ta upp med personalen som ska kontakta sköterskan. Vill att de tar blodprov på mig för att kolla om jag har brist på något som gör att jag är såhär trött.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

7 reaktioner till “Sleepy is still here”

 1. Det var längesen jag såg Den gröna milen, men jag kommer också ihåg den som bra. Den och bokserien. Stephen King är en fantastisk berättare och jag har alltid haft glädje av filmatiseringarna av hans verk. Hänger kvar sen barndomen, då jag var ett King-fan. Hoppas ni hittar en lösning på tröttheten, inget kul alls att känna sig sliten varje dag.

 2. Åh det var så längesen jag såg den filmen, men jag minns att den var riktigt bra. Jag skulle kunna tänka mig att se den igen. Jag hoppas att du får hjälp att komma över din trötthet. Jag är också väldigt trött.

 3. att man är trött kan även bero på vädret el att det är mörkt ute bu. det är mkt saker som spelar in. vi byter från höst snart till vinter. men ja det är bra du kollar upp det 😊

 4. Jag älskar verkligen den filmen. Det är sådan därtill jag kan se med år emellan och beröras lika mycket. Sonen och jag såg den för runt 2 år sedan.

 5. Låter som en härlig lördag där du fått massor gjort! Filmen den gröna linjen är fantastisk men så sorglig! Ha en fortsatt fin hel🌸

 6. Skönt att få ditt hem städat. Alltid skönt att få det städat efter man varit sjuk. Jag skulle få panik när jag väl blev frisk & det inte va städat. Då skulle jag städa så fort jag bara kunde.

  Gott med omelett & becon. Den Gröna milen är en bra film. Sett den några ggr.

  Många är trötta vid den här tiden på året. Men det är bra att du tester dig om du tror att du saknar något i kroppen 🙂👍.

  Hoppas att söndagen är bra 🍁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *