Snöstorm och A quiet place part II

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra.

Här i Uppsala har vi fått mycket snö. Så är glad att jag tog mig till och från radion idag. Har lyssnat på ljudboken Lazarus av Lars Kepler både när jag åkte till och från radion. Idag tog jag på mig mina vantar jag fick av morsan och hennes man i julas. Det är jag glad att jag gjorde då det snöat hela dagen och varit kallt. På radion har jag skrivit klart mitt manus så jag bad en handledare kolla igenom det tills imorgon. Har också uppdaterat min genomförandeplan på radion.

Ikväll har jag kollat på A quiet place part II på sfanytime.

Nu måste de överlevande familjemedlemmarna möta farorna i omvärlden. De måste hitta ett sätt att leva i tysthet. De inser att varelserna som reagera på ljud inte är de ända farorna de kommer möta bortom sandstigen.

Detta är uppföljaren till A quiet place som skulle ha kommit redan 2020. Däremot blev den försenad och kom inte förrän 2021 pga pandemin. Jag såg denna redan när den kom på bio. Detta är en väldigt bra uppföljare till den första filmen. Har man sett första filmen och inte denna så är det ett väldigt bra tips att se denna.

Innan middagen så pratade jag med sköterskan. Hon tog upp att hon inte tycker det är bra att jag dricker så mycket energidryck. Men hon förstår att jag inte bara kan sluta heller för när jag provade det så fick jag så extremt ont i huvudet men ska försöka att bara dricka en per dag och sedan försöka trappa ner. Till och med jag förstår att det inte är bra både varken för hjärtat eller njurarna.

6 reaktioner till “Snöstorm och A quiet place part II”

 1. Kul med mera snö, om det kommer i januari och februari. Hoppas att ni inte fick alltför mycket kaos, såg att det ställt till det på vissa ställen. Ja, är kanske inte så bra att dricka alltför mycket energidrickor per dag

 2. Mm det har väldigt kallt igår. Skönt att jag åkte taxi ditt jag skulle. Så behövde inte va ute långa stunder. Det är ju blåsten som gör att det blir så kalt. Vi här i Västerås kom lindrigt undan med snön.
  Bra att du skrev klart ditt manus 🙂👍.
  Jag tror jag har sett filmen.
  När man minska på något. Kan va vad som. Så är det bästa ser dra ner på saken. Äta/dricka mindre av det. Att sluta tvärt är fel. Så bra att du & sköterskan bestämde tillsammans att du ska dra ner på energidrycken.

  Ha en bra fredag! 🌸

 3. Vad härligt med lite snö! Vi har också fått . 🙂 och det var -15 imorse. Helt galet då vi inte har haft någon vinter knappt iår :D. Hoppas du lyckas att trappa ner med energidrycken:)

 4. Va kul att de ska kolla på den och hoppas de blir nöjda! Ja just nu är det mkt snö men vi får se hur länge det håller i sej,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *