Som att dra ner en grå gardin i huvudet

Har inte mått så bra psykiskt de två sista dagarna som jag har gjort senaste tiden. Dels har jag haft mer ångest än jag brukar och sen har jag börjat känna mig deprimerad. Det känns som någon bara drar ner en grå gardin i huvudet och jag är inte den glada ida som ni känner. Har jag inte börjat må bättre på måndag så får jag kontakta affektiva. Försöka få tag på kuratorn. Jag har också känt att det varit svårare på slutet att komma ut på mina promenader själv.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #borderline

3 reaktioner till “Som att dra ner en grå gardin i huvudet”

  1. Oj då, det låter inte bra. Men bra att du vet hur du ska agera och vem du ska kontakta så att du kan få hjälp innan det får för långt. Hoppas dock att det inte behövs och att du mår bättre snart❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *