Söndag och en dag med mycket serier

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra söndag. Här började jag dagen med serien Outlander säsong fem. Nu har Jamie och Claire hittat Brianna efter att hon blev bortförd av mannen som förut våldtog henne. Efter det så fick dem honom dömd till döden. Nu är jag framme vid säsong sex av serien.

Efter det så har jag kollat på Grimm säsong två. Nick arbetar som polis samtidigt som han har det jobbigt privat. Hans flickvän Juliette har vaknat upp ur sin koma men tycks minna allt förutom det som har med Nick att göra. Nick har också varit tvungen att berätta att han är en grimm för sin kollega Hank och att Hank sett saker som är verkliga. Då Hank har varit nära på att tro att han börjar bli galen.

Ikväll har jag kollat på Dungeons and dragons: honor among theives. Här kan du läsa min recension om den filmen.

Nu ska jag börja skriva på mitt inlägg om Lord of the rings filmerna. Då jag inte hunnit göra det.

10 reaktioner till “Söndag och en dag med mycket serier”

  1. skönt med en serie dag. Jag växlar inte mellan serier. Utan jag kollar klart på en serie i taget. Å så kan jag bli så fast i serien så jag tänker på den hela tiden. Spenderar mycket tid att se den om den är bra.

    Hoppas att du har en trevlig dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *