Söndag och nyckeln till frihet

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit en sväng till Gottsunda för att både panta burkar och handla lite. Hade nästan 30kr i pant så det var en del. Efter jag kom hem från Gottsunda så har jag duschat och tvättat håret. Har även hunnit köra två maskiner tvätt för behövde bland annat tvätta min jeans och tröjan jag brukar ha när jag är på radion. Sen har jag haft lermask i ansiktet då jag brukar ha det på söndagarna.

På kvällen har jag kollat på filmen Nyckel till frihet på hbomax. Den filmen behöver nog ingen presentation. Det är en gammal film från 1994 med Morgan Freeman.

Handling:

Andy är en ung och framgångsrik bankman som döms till livstids fängelse för mordet på sin fru och hennes älskare. Fängelsets brutala och förgörande verklighet bjuder också på en oväntad vänskap, stark nog att rasera alla murar. Andys väg till försoning är lång, påfrestande och kräver hjälp från många olika håll.

Såg denna första gången när jag var uppe hos morsan och hennes man i jul. Däremot så orkade jag inte se hela den då det blev för sent för mig. En väldigt bra film som verkligen har ett bra budskap.

Imorgon är det ny vecka och då ska jag till radion är det tänkt. Hoppas nästa vecka blir lika bra som denna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

0 reaktioner till “Söndag och nyckeln till frihet”

  1. 30 kr är mycket för att vara pantar burkar. Skönt med dusch & mask 😊. Jag brukar med lägga mask söndagar. Det är väldigt skönt att göra det efter man har varit i duschen 🥰.

    Tvätta gjorde vi med här igår.

    Filmen Nykel till friheten är en bra film.

    Ha en bra dag! 🌸

  2. Oj den filmen har jag nog sett har jag bestämt för mig och jag har för mig att jag tyckte den var bra, men oj är den så gamal vilken nostalgi =D

  3. Tycker det är så trist att panta men gör det alltid (vi samlar ju såklart alldeles för mycket) men det är verkligen så värt det när man får ut pengarna, blir lätt 100-200 kronor ju. Kul att se fram emot en ny vecka, här är det sjukt mycket jobb och sen kalas och fotokurs på helgen så jag är slut innan veckan ens börjat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *