En härlig promenad och en liten powernapp

Hasllå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit ute på en promenad vilket var skönt. Har också varit så trött att jag typ sovit två timmar under eftermiddagen. Ni ska veta att jag kan inte bara sova hur som helst på dagarna pga min ADD som gör typ att det börjar krypa i kroppen på mig. Så jag var nog mer trött än jag själv visste då jag slumrade till ordentligt denna gång. Nu hoppas jag kan sova till natten så det inte sent innan jag somnar.

Ikväll har jag kollat på filmen Come play på sfanytime.

Handling:

Oliver är en ensam ung kille som inte känner sig som någon annan. Han längtar efter att få en riktig vän och söker tröst och tillflykt i sin mobil och sin surfplatta, hans två ständiga följeslagare. När en mystisk varelse använder Olivers apparater mot honom för att bryta sig in i vår värld måste Olivers föräldrar kämpa för att rädda sin son från monstret bakom skärmen.

En bra skräckfilm som är lite annorlunda. Så det är en film jag rekommenderar om du inte har sett den förut. Såg denna först på bio Den kom för två år sedan.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “En härlig promenad och en liten powernapp”

  1. Skönt med såväl promenad som powernap. Det gör gott för såväl kropp som knopp.

    Den filmen har jag inte hört om och inte hört sonen berätta om den. Får höra om han sett den

  2. Skönt att ta en promenad. Ja. Du var nog tröttare än vad du ville inse. Det är så skönt att sova på dagen. Hoppas att du kunde sova sen i natt?

    Trevligt att se film 🙂

    Ha det så bra! 💎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *