Fredag och Deep blue sea

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har jag varit till Hemmakväll och köpt lite lösgodis och läsk plus energidryck. Innan jag åkte hem från stan så var jag in på hemköp för att bland annat köpa energidryck. De har bra pris på monster energidryck 2 för 20kr så jag köpte 4.

Annars har man gått sina 3000 steg och nu på kvällen kollat på filmen Deep blue sea på hbomax.

Handling:

Efter att en storm har skadat en forskningsstation som ligger både långt ute i havet och undervatten så måste personalen plus deras ägare slåss för sin överlevnad. I labbet har de tre monster hajar som är lösa pga stormen.

En gammal favorit film som jag verkligen älskar. En film som har både action, skräck och lite humor i sig. Själv älskar jag kocken och hans fågel som gör filmen roligare. Man får även se Samuel L. Jackon och en ung stellan skarsgård i två av rollerna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Fredag och Deep blue sea”

  1. Jag tror jag såg den filmen på bio. Jag och några kompisar som gick, minns att det var ganska läskigt med den där stora skärmen och ljuden på bion. Men den är bra 😀. Gott med godis, och så bra där att du lyckades få så bra pris på dryckerna.

  2. Oh, den filmen känner jag igen titeln på i alla fall. Tror jag har sett den. Men själva handlingen säger inte mig så otroligt mycket. Ska då nämna att min sambo har över 1200 filmer i ägo, så kanske svårt för mig att komma ihåg alla filmer man har sett. :p

  3. Oh det skulle jag velat också. Det är ju en film som man kan se många gånger utan att tröttna. Visste att du att numera finns det både en tvåa och trea men har ej sätt dem. Dock ska tvåan floppat totalt men trean ska vara sevärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *