Torsdag och äntligen helg


Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra såhär långt.

Jag har varit på radion där jag bland annat har skrivit manus och gått en promenad. Slutar ungefär tio i tre så jag kan åka hem med en tidigare buss. Ska däremot kliva av vid centralstationen för att handla lite läsk och choklad till ikväll.

Efter jag slutar så tar jag helg då jag är ledig på fredagar. Har inget speciellt planerat för helgen men vi får se vad man hittar på. Däremot så funderar jag på att fika på espressohouse under helgen och sedan gå förbi hemmakväll för att köpa lite lösgodis.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

0 reaktioner till “Torsdag och äntligen helg”

  1. Det låter ju fantastiskt kul att vara på radion. Jobbar du där under veckorna och på vilket radiohus är du i så fall? Jag blir också nyfiken på ditt manus. Berätta gärna mer om det (om du vill)! Hoppas du får en riktigt bra och mysig helg, att inleda den med att köpa godis verkar inte så dumt. Det är en helg i min smak. 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *