Ny vecka och äntligen tillbaka på radion

Hallå där!

Hoppas eran start på denna vecka har varit bra. Här har man varit tillbaka på radion i två dagar nu. Det känns skönt. Så roligt att träffa en kollegor där igen efter jul och nyår. Det vart en liten suprice då jag fick en försen julklapp av handledarna. Det var 250kr i presentkort och jag har bestämt att jag ska köpa nya jeans för dem. Då jag behöver det.

Annars har jag gått över 5000 steg både måndag och tisdag. Har gått promenad på radion båda dagarna. Ikväll har jag kollat på filmen Dantes peak som är en gammal favorit.

Handling:

En forskare som studerar vulkaner åker till den lilla staden Dante’s Peak för att undersöka en slumrande vulkan och upptäcker att vulkanen istället är nära ett utbrott. Men vem kommer tro honom? Och hur ska det gå för staden och dess invånare?

Så bra film som man måste se om man inte sett den.

Imorgon ska jag till radion. Jag ska bland annat ha indiemöte med en handledare. Sen efter radion ska jag gå till Cubus och köpa nya jeans. Behöver gå ner ytterligare en storlek då jag är tvungen att ha hängslen på min jeans så de sitter uppe.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

2 reaktioner till “Ny vecka och äntligen tillbaka på radion”

  1. Det är skönt med ledighet men jag är ett stort fan av vardags rutiner så jag kan bara hålla med dig. Kul att dem fick så du kan köpa något du verkligen vill ha, byxor kan ju aldrig bli fel. Du får visa vad det blev för några

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *