Söndag och äntligen gå tillbaka till vardagen

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Här har jag städat lägenheten med en personal. Efter det har jag varit till Gottsunda för att handla lite. På kvällen har jag kollat på filmen Handen som gungar vaggan. En gammal klassiker.

Imorgon är det dags för att åka till sin dagliga verksamhet efter att ha varit ledig i tre veckor. Ska bli skönt att återgå till vardagen och få något att göra på dagarna. Har varit rätt rastlös de sista dagarna och haft svårt att somna. Vilket kan bero på att jag inte gjort lika mycket som jag brukar. Hoppas sömnen återgår till det normala när jag väl börjar åka till radion och blir mer trött på kvällen för att jag har gjort mer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *