Lördag och disneyplus

Hallå där!

Hoppas er dag har varit bra.

Här har man varit hemma. Har däremot varit ute på en promenad. Här hade det snöat på natten och de hade inte hunnit ploga när jag gick en promenad. Däremot när jag gick vid den större vägen hade de plogat cykel och gång vägen. Har också både pratat med min gode man både i telefonen och träffat honom. Han kom hit till mig då han skulle hämta de munskydden som jag beställt. Han köper alltid hälften av mig när jag beställer då jag alltid beställer 100 pack.

Annars har jag inte gjort något speciellt. Har skaffat Disneyplus igen och kollade på Jungle Cruise nu på kvällen. En väldigt bra film med mycket humor och action.

Imorgon har jag bestämt med den personal som jobbar att vi ska städa min lägenhet direkt efter han har väckt mig och jag fått min medicin. Så min lägenhet är städad till nästa vecka då jag börjar på min dagliga verksamhet igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen efter att ha varit ledig i tre veckor.

Tror jag kommer somna snabbt ikväll då jag är trött så känns som jag behöver sova.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Lördag och disneyplus”

 1. Fantastiskt fin vinterbild och -dag. Wow, att få uppleva sådana! Jag får helt enkelt titta på din bild och drömma mig bort…

  Jag måste se Jungle Cruise, den verkar så himla bra. Varje gång jag numera tittar på Disney plus slutar det dock alltid med att jag ser om filmklassiker. I natt blev det exempelvis Den vilda jakten på stenen från 1984.

  Lycka till med städningen i morgon!

 2. Då fick du med pulsa i snön när du gick 😊.

  Vad skönt att du har en så god relation med din goda man. Visa är ju idioter.

  Skönt att städa innan vardagen börjar.

  Börjar bli trött här med.

  Ha det så bra! ❄️

 3. Jag gillar snö. Särskilt om vägarna man ska färdas på är skottade och plogade. Vi har också Disney + men det är mest sonen som tittar. Men de har många bra filmer.

  Skönt att få städat innan vardagens rutiner går in

 4. Så skönt att få undanstädat och nya rena tag när allt sätter igång igen =D Ja det är så härligt att vi fått massa snö

 5. Så härligt att komma tillbaka till vardagen efter ett långt uppehåll.. tror alla mår bra av det. Vi har haft upp mot 20 minus så själv har jag hållit mig innan men idag är det -4 så en lite promenad ska jag få till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *