Söndag

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra söndag. Det har min söndag varit. Jag vaknade ungefär halv tio av mig själv då jag sov över hos min bästa vän. Tog mina morgonmediciner. Väntade på att vännen skulle vakna. Så vid tio i tolv så tog jag bussen till centralstationen. Gick till coop för att handla. När jag kom tillbaka till centralstationen så missade jag precis åttan så det var bara att vänta i 20 minuter till nästa gick. Jag drack en monster energidryck för att få tiden att gå.

Här hemma har jag kollat på filmen Titanic men kommer inte skriva någon recension om den filmen då jag gjort det allt för många gånger. Sen har jag duschat och tvättat håret och fått hjälp att bädda rent i sängen.

Nu sitter jag och kollar på Outlander och kollar om från början så är på säsong ett och kommer göra det tills det är dags att gå och sova.

8 reaktioner till “Söndag”

 1. Så härligt att sova så länge. När jag är ledig vill jag gärna sova längre än när jag jobbar men kroppen har någon biologisk klocka som väcker mig redan vid halv fem. Så onödigt ju. Titanic är bra, en av mina favoritfilmer.

 2. Hoppas att du hade det trevligt med din vän. Skönt att sova ut lite.
  Halv 8 vakna i helgen. Kan inte somna om.
  Idag ringde kl. 6.15. Va så trött.
  Drygt att du missa bussen å fick vänta lite. Låter som det ändå gick bra.
  Titanic är en bra film.

  Ha en trevlig dag ! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *