20 grader i maj

Hallå där i värmen!

Här har vi minst 21 grader och soligt väder. Hoppas ni mår bra och att ni är försiktiga i värmen. Trots värmen så har jag hunnit med en del idag. Jag började dagen med serien Supernatural säsong sju. Efter att ha ätit lite lunch så åkte jag in en sväng till Uppsala. Gick in en sväng på hemmakväll för att köpa lite lösgodis, läsk och chips. När jag kom ut ur butiken såg jag elvan precis åka från busshållplatsen. Så valde att ta en liten promenad till centralstationen och där efter att ha väntat ungefär 15 minuter så gick bussen hem.

Nu sitter jag och kollar på serien Outlander säsong ett för att försöka få tiden att gå. Vid fem ska jag nämligen ta bussen till centralstationen. För att sedan ta bussen till min bästa vän. Där ska jag käka middag, kolla på film och sova över till imorgon.

Så hoppas ni får en bra kväll!

12 reaktioner till “20 grader i maj”

  1. Gott med lite snacks. Drygt att du missa bussen. Men tur att du inte behövde vänta så länge.
    Trevligt att umgås med din vän & sova över.

    Ha en trevlig dag! 🌺

  2. Fördelen med att bo i en storstad är att bussarna går ofta. Här där jag bor, i en liten byhåla, så går dom större bussarna en gång i timmen på vardagarna, övriga dagar så går dom en gång i timmen om man har tur. Vissa bussar går inte överhuvudtaget vissa dagar. Man blir väldigt beroende utav bil när man bor utanför.

  3. Hoppas du fick det trevligt hos din vän med middag och film. Det låter som en bra avslutning på en lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *