En dag med dokumentär, värme och film

Godkväll!

Hoppas du har haft en bra fredag. Här har vi haft ca 20 grader varmt hela dagen. Jag började dagen med serien Supernatural säsong sju. Sam är just nu på en låst avdelning på psyket då han inte kan sova då han har Lucifer i sitt huvud som gör att han inte kan sova. Han är enligt läkaren psykotisk men han lyckas inte få Sam att sova, hur mycket medicin han än ger Sam.

Idag åkte jag till Gottsunda för att dels panta burkar och handla lite inför helgen. Det blev en flaska zeroh saft då de hade två flaskor kvar av energidrycksmaken. Då den smaken tar slut rätt snabbt när butikerna får in den då den är en av Limited edition smakerna.

På eftermiddagen så har jag kollat på dokumentären Locked up abroud som handlar om personer som blivit fängslade eller tillfångatagna utomlands. Den är en dokumentär från Nation Geografic men finns att se på disneyplus och totalt finns det åtta säsonger.

Ikväll har jag kollat på filmen Venom på sfanytime.

Handling:

Eddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter. Oförutsägbar och driven av raseri tvingar Venom Eddie att kämpa för att behålla kontrollen. När Eddie och Venom behöver varandra blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom?

Recension:

Filmen släpptes 2018 0ch jag såg den redan när den kom på bio. Denna film innehåller en massa action men ändå en del av humor. Tom Hardy spelar Eddie och gör det briljant. Denna film har fått en efterföljare som heter Venom: Let there be carnage som kom 2021.

Jag ger filmen 3/5

10 reaktioner till “En dag med dokumentär, värme och film”

  1. Supernatural såg jag för nått år sedan, kommer inte ihåg om jag har sett alla säsonger. Men har för mig att jag tyckte att den var bra. Kanske skulle ta och titta igenom serien igen.

  2. Bra att panta burkar då man får pengar för det & kan handla för det. Det gäller att vara på hugget när man vet att en smak är populär 🙂.
    Dokumentär lät spännande. Venom är bra film.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *