Tid hos ögonläkare

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra.

Här har man varit på radion. Däremot så slutade jag redan vid kvart över ett. Då gick jag till stora torget och mötte upp en personal. Vi gick dit jag hade en tid hos ögonläkare. Själva besöket gick bra och jag hade inga tecken på någon sjukdom i ögonen. Sen sa läkaren också att jag inte behöver glasögon utan om jag känner att det blir jobbigt när jag tex läser så kan jag köpa sådana där läsglasögon med lägsta styrkan som man kan köpa lite var stans. Jag är irriterad på min optiker som försökte få mig att köpa glasögon för ca 9000kr som jag egentligen inte behövde. Tur att min godeman var nog med att han ville att optikern remitterade mig till en ögonläkare. ❤

Efter läkarbesöket så gick vi till Espresso house på centralstationen. Jag tog en kanelbulle som jag fick gratis via steplerapp. Jag drack en frapino coffee caramell till bullen. Efter det så gick jag in på pressbyrån och köpte energidryck. Så nu har jag en gratis dricka att hämta ut nästa gång jag går in där.

Ikväll har jag kollat på The hunger games: catching fire på sfanytime.

Handling:

Efter att ha överlevt och vunnit sitt första hungerspel så har Peeta och Katniss kommit hem till distrikt 12 som distriktets första hungerspel vinnare. Katniss och Peeta tvingas ut på en segerturné i de andra distrikten och som avslutas i huvudstaden. När det ska bli dags för årets hungerspel så är det det 75 hungerspelet. Det bestäms att kämparna ska lottas ur distriktens kämpar som vunnit hungerspelen. Katniss inser att hon är den enda tjejen som vunnit i hennes distrikt och att det står mellan Peeta och en annan som var deras mentor förra året.

Fvoritcititat: remember who the real enemy is!

Kommer Peeta och Katniss tvingas in i sitt andra hungerspel på bara två år tillsammans? Detta är fortsättningen på första filmen. Denna film är baserad på boken The hunger games: catchimg fire av Suzanne Collins. Ett måste att se om man sett första filmen. Däremot är denna 2 timmar och 20 minuter lång.

Imorgon är det onsdag och näst sista arbetsdagen denna vecka. Hoppas att jag får min vinst imorgon då jag verkligen vill se den där filmen i helgen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #vardag #personligt

0 reaktioner till “Tid hos ögonläkare”

  1. Märkligt att optikern försökte lura på dig glasögon, låter inte som någon vidare bra kedja.

  2. Men va, 9000 kr för ett par glasögon. Låter inte inte klokt. Mina kostar 3000 knappt. Men det är kanske beroende på vad det är för glasögon men det där verkade lite överdrivet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *