Vad ser du fram emot nästa månad?

I @karinholen utmaning är det vad ser du fram emot nästa månad?

Nu ännu en gång kommer jag fokusera på vad jag ser fram emot i Februari på bio!

Jag hoppas kunna se Lord of the rings: the two towers extended edition på bio. Efter att ha sett första filmen kommer jag vilja se de andra filmerna på bio också. The two towers har nypremiär 7 Februari.

Att gå och se på Titanic i 3D på bio. Titanic har nypremiär 10 februari. Minns att den gick 2012 som klassiker men då hade jag inte möjlighet att gå på den. Har alltid velat se den i 3D. Detta är ju en av de bästa filmerna som gjorts då den fick 11 Oscars.

Filmer på streaming

Jag ser fram emot att Pray for the devil kommer på streaming den 6 februari. Jag såg denna på bio en gång och gillade filmen.

Jag ser också fram emot att Halloweeen ends kommer på streaming den 13 februari.

Notera att streaming filmerna kommer först som köp film först och sedan tar det ca 14 dagar innan man kan hyra filmen.

#film #filmnörd #bio #streaming #premiär #februari #nouwinfluencer #nouwbloggare #bestofnouw

0 reaktioner till “Vad ser du fram emot nästa månad?”

  1. Så häftigt att kunna se Lord of the rings i 3D. Det skulle jag med vilja göra. Minns när Titanic kom ut på bio, hade en klasskamrat som såg den nio gånger på bio. Då var inte biljetterna lika dyra som idag. Hoppas att du kommer iväg och kan se båda filmerna.

  2. Så många bra filmer du ska se i februari! Jag har inte sett Lord of the Rings, men Titanic såg jag på bio och kände mig helt tagen av hur bra den var. Jag vill också se den i 3D på bio.

  3. Hade ingen aning om att de går igen, kul för de filmerna är onekligen riktiga klassiker måste jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *