Tisdag – En bra dag med inslag av humor

Idag har varit en bra dag!

Dagen började med att jag och en personal städade min lägenhet Jag har tränat men lite mindre pga värmen. Efter det kom morsan på besök och hon hade lite blommor med sig. Vi ställde de i krukorna där de blommorna som inte klarade vintern stog i. Efter vi var klara med blommorna så gick vi ner till basen och åt lite vattenmelon ute på uteplatsen. Efter en stund så frågade jag en personal om hen ville dra på en runda till second hand affärerna. Så vi drog dit men jag hittade inte något. Vi avslutade med att åka till citygross så jag kunde handla lite smått och gått. Hittade b.la boken Tjänarinnans berättelse av Margaret Atwood som är boken som The handmaids tale är baserad på. När vi var vid kassorna så tror jag att hen jag åkte med var bakom mig men när jag betalat och packat mina varor i kassen är hen borta. Jag sätter mig på en bänk vid kassorna och sitter där i ca 5 min och då beslutar jag mig att gå till bilen. Tror att hen ska vara där men bilen är tom. Väntar där i ca 10 minuter och sen smsar jag till personalens mobil att den som är hemma ska ringa hen och säga att jag är vid bilen. Jag får säkert vänta i 20 minuter innan hen dyker upp. Vi båda såg de komiska i situationen att hen hade ståt och väntat på mig vid kassorna och jag väntat på hen vid bilen…

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Mordutredarens egna fall och sen försöka somna så jag orkar upp i morgon då jag ska till radion.

0 reaktioner till “Tisdag – En bra dag med inslag av humor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *