Tisdag, galet trött och funderingar

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Här har jag varit på radion. Åkte dit med bussen som vanligt. Däremot så kände jag att jag var fortfarande trött i kroppen så valde att sluta ett idag. Så vid ett så avslutade jag datorn och gick ner till centralstationen för att där ta bussen hem. Medan jag gick ner till centralstationen så ringde jag mamma och pratade med henne. Hon och jag har samma tankar om att jag blir väldigt lätt sjuk och förut var jag en som typ aldrig blivit sjuk. Så jag ska prata med sköterskan nästa gång jag är här om att det kanske är på tiden att det tas blodprov på mig. För att se om det syns något som kan vara orsaken till att jag blir sjuk för minsta lilla. Sen har jag en tanke på att det kanske är bra om de kollar om jag tex har järnbrist för det vet jag att det kan göra en ordentligt trött.

Här hemma har jag hunnit vila, kollat på serien Grimm säsong ett. Då jag har börjat kolla om den serien. Har ätit middag på basen vilket var pasta sallad med kyckling.

Imorgon har jag valt att börja tolv för att jag ska ha chans att orka rida. Ser verkligen fram emot det eftersom jag var sjuk förra veckan.

4 reaktioner till “Tisdag, galet trött och funderingar”

  1. Det är inte helt normalt att bli sjuk så ofta så bra om dom kan utreda vad det beror på. Samtidigt blir ju immunförsvaret sämre varje gång då man aldrig hinner återhämta sig. Hoppas nu att du kommer iväg på ridningen

  2. Låter klokt att kolla upp vad det är, det kan nu vara allergi mot något med, kanske inte alltid är att du är sjuk, man vet ju inte. Skönt att du och din mamma alltid kan prata och ge varandra råd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *