Ridlektion

Jag och Lisen

Godkväll!

Hoppas er onsdag varit bra. Här steg jag upp halv nio då jag valt att börja på radion tolv. Så började dagen med serien Supernatural säsong sex. Efter att ha ätit lunch så gick jag ut till bussen vid elva tiden. På radion så kollade jag en film då jag hade så mycket att göra då jag valde att inte spela in idag. Däremot vet jag vad nästa program ska handla om och det är ett blogginlägg som kommer bli ett radioprogram. Jag tror det verkligen kommer bli bra då jag bollade idéer med en handledare som trodde min idé kunde bli bra.

Vid två så åt jag mellanmål som var en portion havregrynsgröt med mjölk och lingonsylt. Vid halv tre så kom en person och hämtade mig. Fick skjuts ut till stallet. Väl där så fick jag veta att jag skulle rida Lisen. Idag fick vi öva på skänkelvikningar. Något jag gjort förut men det var väldigt länge sedan. Det gick bra tillslut. Valde denna gång att ha spö i handen från början. Vilket var bra då hon blev mycket piggare. Som jag sa till ridläraren så blev hon mycket piggare och lättare för mig att få henne att tänka framåt. Däremot när jag skulle försöka göra skänelvikningar i trav så blev hon stark och älgade på framåt istället. Men jag är helt nöjd med ridlektionen men nu dröjer det 14 dagar innan nästa lektion då det är 1 maj nästa vecka.

4 reaktioner till “Ridlektion”

  1. Vad bra att du kom iväg på ridningen igår. Gör nog gott. Ja det är så lätt att glömma att det är helg nästa onsdag. Måste baka då vi ska bjuda våra äldre på fika.

  2. Vad bra att du kom iväg till ridningen. Kul att du fick rida Lisen. Ibland är det bra att ha spö till hands.
    Ja, jag har varit osäker om man är ledig nästa onsdag. Men det är man 😊. Så nästa veckan blir en annorlunda vecka.

    Ha en bra dag! 🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *