Regnig dag och har du sett en film som överträffar boken som den är baserad på?

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra torsdag. Här har vädret inte varit någon höjdare. Det har regnat/snöblandat hela dagen. Så här har det varit blött och jag var glad att jag tog med mig mitt paraply när jag gick ut till bussen. Tog även min vinterjacka på mig.

På radion så kollade jag på film. Sen valde jag att sluta redan vid tolv då jag var trött i kroppen. Så vid tolv så avslutade jag min dator och tog en promenad till Hemmakväll. Där köpte jag lösgodis till helgen och energidryck. När jag var klar där så tog jag bussen hem.

Idag blir det ingen filmrecension. Då jag tänkte berätta lite om vad jag ska göra i helgen och några saker till. Som sagt så kommer jag ha en lugn helg då min kropp behöver vila. För att försöka göra så jag inte blir sjuk igen. Tänker försöka läsa så mycket som möjligt i boken Urtidsparken för nu har jag bara knappt 200 sidor kvar på boken. Längtar redan till när jag läst ut den så jag kan skriva recension här på bloggen. Kan säga att jag fått bättre förståelse för filmen nu när jag läser boken.

Tänkte avsluta med att ställa frågan. Har ni sett någon film som överträffar boken den är baserad på?

7 reaktioner till “Regnig dag och har du sett en film som överträffar boken som den är baserad på?”

  1. Okej. Regnet kom hit under sena eftermiddagen, vid 17. Ja, det var bra att du tog med dig paraplyet ☔️. Skönt att ta en lugn & läsa mycket. Jag håller på & kämpar med min ljudbok som snart är slut.
    Nej. Det har jag inte. Tror inte jag har läst en bok som blir film. Eller sett film & läst bok av samma handling.

    Ha en trevlig dag! 🌸

  2. Rent spontant tänker jag på Där kräftorna sjunger. Kom aldrig in i boken, men älskade filmen. Nu kanske det det var lätt att skriva den då jag precis sett filmen.

  3. Här snönade det på morgonen, just nu är det uppehåll. Så skönt med en lugn helg, ska vi också ha.. Samt jag visste inte att man kunde läsa också, har endast trott att det fanns på film. Jag har sett dem för jättemånga år sedan, så minns dem inte. Så det är toppen med rescension då

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *