Tisdag, mygg och Midway

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra. Här började man dagen med att åka till radion trotts att jag var väldigt trött. På radion gjorde jag inget speciellt då jag inte bestämt vad jag ska göra program om. Däremot så bestämde jag och min bästa vän att vi ska gå på bio på torsdag. Vi ska se the nun 2. Som jag längtar redan. Älskade första filmen och minns att jag såg den 3 gånger på bio 🤣 Då var det mycket billigare att gå på bio då den första kom 2018.

När klockan var tolv så slutade jag på radion. Har nämnt att jag kommer gå till tolv hela veckan för att sedan börja gå heltid nästa vecka. När jag kom hem så var jag hemma en stund för att sedan ta en promenad. Gisses vad mygg det blivit…. Måste komma ihåg att ta på mig myggmedel imorgon när jag kommer hem.

Ikväll har jag kollat på Midway på sfanytime.

Handling:

Denna film är baserad på sanna händelser. När Japan anfaller Pearl Harbor den 7 december 1941 så går USA med i andra Världskriget. USA vill gå till motattack mot Japan men då måste kodknäckarna lyckas knäcka Japans kod så de kan förstå vad Japan säger i sina meddelanden. Tillslut så tror de att de vet var Japan kommer anfalla på Midway öarna. Har de rätt och om, hur ska de lyckas överraska Japans flotta?

Recension:

Denna film såg jag redan när den kom på bio. Minns att denna såg jag tillsammans med en personal. Tycker denna film faktiskt är bättre än Pearl Harbor som kom ut 2001 då det inte är lika mycket sidestory i denna som Pearl Harbor. Sen är denna också kortare än pearl harbor som är nästan 3 timmar lång. Det är en film man inte bör missa om man gillar filmer som bygger på verkliga händelser som tex Pearl Harbor.

5 reaktioner till “Tisdag, mygg och Midway”

  1. Jobbigt att muggen har kommit nu jag är med sugen på att se thw nun2 har kollar en trailer på den och den väekar vara riktigt bra skönt att sluta vid 12

  2. Jo man minns att bio var så mkt billigare innan. Skräck filmer blir det nog många för bio i höst 🍿mysigt att ni ska dit ihop.

  3. Hade en bra tisdag. Finns det inget annat du kan göra på jobbet än att göra ett radio program varje vecka?? Så trevligt att du ska på bio med din bästa vän.
    Okej. Skönt att gå en promenad efter jobbet. Mm extremt mycket mygg är det nu.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *