Torsdag och äntligen helg

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra torsdag. Här har man varit på radion. Har skrivit lite på manus till mitt program som det är menat att jag ska spela in nästa onsdag. Läste också i boken och läste ett kapitel innan jag valde att sluta ett tiden då jag var så trött kroppen efter igår. Vilket inte är förvånande.🙃

Idag när jag kom hem tänkte jag att jag skulle läsa ytterligare kapitel men var så trött att jag inte orkade. När jag kommit hem så gick jag till basen. Blev förvånad när den nya chefen var där. Så nu har jag hälsat på honom. Så jag fick ett väldigt bra första intryck av honom. Jag förklarade mitt problem med min trasiga tvättmaskin men att han får ta det med min godman som han sa att han skulle ringa och presentera sig att han är den nya chefen på mitt boende.

6 reaktioner till “Torsdag och äntligen helg”

  1. Ja ibland är man så trött att man inte orkar det man tänkt sig. Så bra att du fick ett bra första intryck av den nya chefen. Det gör så mycket för den fortsatta relationen. Jag hoppas att det löser sig med tvättmaskinen. Våran har strulat ett tag och skulle egentligen behöva byta ut den.

  2. Bra att du fick ett bra intryck av nya chefen och bra att de ska kolla och se till det med din tvättmaskin. Ja ibland är man bra trött och orkar inte alls utan man beh bara vara

  3. Ibland blir man jätte trött. Kroppens sätt att säga. Nu Måste du vila.
    Okej. Äntligen händer det något med din tvättmaskin. I alla fall ett steg 👍

    Ha en bra dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *