En väldigt bra ridlektion

Godkväll!

Hoppas du har haft en bra onsdag. Jag har varit på radion. Där hade jag indiemöte. Vi uppdaterade också min genomförandeplan. Då vi skrev in att jag har börjat rida på onsdagar.

Vi halv två blev jag hämtad på radion för att åka till stallet. Fick rida samma ponny idag. Tycker själv att lektionen inte kunde gå bättre med tanke på att detta är lektion nummer två efter ett uppehåll med ridningen på tio år. Vi fick öva på att rida slalom på ena långsidan. Först i skritt och sedan gjorde jag i trav. Hade lite längre stigläder idag och det gjorde att det fungerade bättre när jag skulle rida lätt. Fick beröm av ridläraren att hon inte sett Artus så pigg på en lektion förut. Kan ju säga att jag hade ett spö i min hand från det att vi hade skrittat fram. Artus höll på att fatta galopp en gång utan att jag ville det. Blev inge galopp idag då jag kände att det kunde vänta men har jag samma känsla nästa gång så blir det nog att jag galopperar.

8 svar på ”En väldigt bra ridlektion

  1. Vad kul att du har varit iväg och ridit idag igen. Jag har aldrig riktigt vågat galopera. Trava älskar jag dock att göra 🙂

  2. Vad bra att lektionen gick bra, och att du fick samma ponny. Du hade ju en önskan om det. 10 år är ändå lång tid, men verkar som du känner sig väldigt bekväm ändå.

  3. Åh vad jag blir sugen när jag såg ditt klipp. Inte suttit på en häst sedan jag sålde min för 6 år sedan. Finns det någon mysigare hobby?

  4. Kul att det gick bra att rida. Vad fin Artus är.
    Ja, har du samma känsla nästa gång så kör på 😊.

    Ha en trevlig dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *