En kortare dag med ångest

Godkväll!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har man varit på radion. Däremot valde jag att sluta ett då jag var trött. Hade lite ont i magen fortfarande. Började på mitt manus till mitt nya program. Han även läsa ett kapitel i boken jag läser. Så det går sakta men framåt. Vid ett så avslutade jag datorn jag och gick ner till centralstationen. Där tog jag bussen hem. Här hemma har jag kollat på serien Grimm säsong fyra. Annars har jag haft ångest så har inte kollat på någon film. Imorgon är det dags för indiemöte på radion. Då ska vi även uppdatera min genomförandeplan. Då jag har börjat rida och det påverkar mina tider på radion. Imorgon är det dags för ridning igen och jag hoppas på att få samma ponny.

6 reaktioner till “En kortare dag med ångest”

  1. Skönt att du kunde gå hem lite tidigare då du inte mådde så bra. Kul att ha ridningen att se fram emot i morgon. Djur ger så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *