Torsdag och Efterlyst

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man varit på radion. Har gått en promenad medan jag var på radion. Skrev lite på mitt manus. När jag slutade på radion gick jag ner till centrum för att sedan ta bussen hem. Har gått mer än 5000 steg idag.

Här hemma har jag ätit middag. Det var något kött och pommes frites och bearnaise sås. Det var så gott. Nu kollar jag på en dokumentär på viaplay då jag väntar på att Efterlyst ska börja. Så har inte hunnit se någon film ikväll.

Jag tycker Efterlyst är ett väldigt bra program. Jag kollar på det varje vecka. Här i Uppsala hade vi en knivattack i Gottsunda. Det ligger bara några kilometer från där jag bor. Får se om de tar upp det i Efterlyst.

Själv kan jag kolla hur mycket som helst på dokumentärer tex svenska fall eller I huvudet på en mördare. Det är fruktansvärda fall de tar upp men jag tycker att det är bra att de kan visa upp hur de löste tex ett mord.

Imorgon är det Fredag. Då är jag ledig. Har ej bestämt mig men det kan bli så att jag går på bio i helgen. I så fall blir det nog samma film som jag såg förra helgen. Ni som följer mig har nog insett att har jag råd och tycker jag en film är bra så kan jag gå på den 2-3 gånger på bio. Jag har som sagt slutat helt med energidrycker och helt plötsligt har jag pengar att röra mig med.

3 reaktioner till “Torsdag och Efterlyst”

  1. Skönt att du tog en promenad. Sett dem där programmen du drar upp någon gång. Men gör det sällan. Gillar mer glada & hoppfulla program. Mask Singer börjar ju ikväll ä, fredag 😃.
    Bra att du har slutat med energidryck 👍. Man kan spara pengar med.

    Ha en bra lördag!

  2. Har du sett inifrån världens värsta fängelse på netflix? Handlar om en snubbe som åker runt till en massa fängelsen runt om i värden, tror du skulle gilla den. Skönt med ledig fredag, helgen blir ju så mycket längre då

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *