Torsdag, var har veckan tagit vägen och svängande väder

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra såhär långt. Jag har hunnit med att kolla på dokumentären USA:s värsta seriemördare med mamma då hon inte sett den förut.

Sen så gick vi till Lidl för att handla lite. Och vi köpte bland annat wienerbröd med oss hem. För att vi ska fika senare på eftermiddagen när mammas man kommit hem. Sen har jag varit ute på två kortare promenader för vädret har varit lite svängande. Så har gått över 5000 steg idag och det får räcka idag.

Ikväll ska vi kolla på Hobbit: smuags ödemark. Vill ni läsa om den filmen så kan ni göra det här.

Imorgon är det fredag och jösses vad denna vecka har gått snabbt. Jag åker hem på söndag då morsan och hennes man skjutsar hem mig.

14 reaktioner till “Torsdag, var har veckan tagit vägen och svängande väder”

  1. Håller med om att veckan har gått snabbt. Tycker det var nyss som jag kom tillbaka från semestern och nu har jag snart jobbat en vecka. Wienerbröd är alltid gott att äta tycker jag, ”bra” fika ni valde. Jag har inte heller sett den dokumentären. Är den bra?

  2. Ja milde tid vad veckan har gått fort, och här svänger vädret också hela tiden. Jag har funderat på att se den dokumentären, men jag är lite rädd att få se en massa hemska detaljer om morden. När det är påhittade mord i filmer och serier så är det en sak att se. Men dokumentärer är jag känsligare med att se för morden har hänt på riktigt.

  3. Man får passa på mellan skurarna 🙂 Wienerbröd är så gott tycker jag. Speciellt helt nybakta. Är lite bortskämd med det efter att ha jobbat på konditori.

  4. Ja vanlig trist svensk sommar, så tråkigt med denna blåst och ha regn / kunde vi inte fått lite mer av det som var i maj i stället. Så bra med 5000 steg, skulle vilja börja räkna mina igen med men tror min gamla räknare är död

  5. Vad bra att du kunde gå över 5000 steg 🙂 det behövs för att kroppen att må bra::)

    Det är så sjukt de där med mördare. Att de kan med att göra sånt mot människor.

    Härligt o umgås med din mamma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *