En fredag med en tur ut till Skärså

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra såhär långt. Här började man dagen med att kolla klart på dokumentären tillsammans med mamma. När vi skulle äta lunch så gick vi ner på stan och in på subway. Vi åt varsin halv macka. Det var verkligen gott. Efter det så gick vi in på Ica och handlade lite. Jag hittade bland annat min favoritbars från barebells med marshmallow i plus så hittade jag lakritsdäck från ahlgrens bilar. Vilket är typ omöjligt att få tag på i Uppsala.

Idag ska vi äta palt med bacon och vitsås till. Det är en önskning från mig då jag inte har ätit det sedan mins fem år tillbaka. Ikväll ska vi se på tredje och sista Hobbitfilmen The hobbit: the battle of the five armies. Vill ni läsa om den filmen kan ni göra det Här.

Här i Söderhamn är internet lite segare och därför blir inläggen inte lika långa. Nu har vi varit ut till skärså. Mamma och hennes man köpte sik som jag fick smaka för första gången i livet. Det var så gott! Det är bara imorgo

12 reaktioner till “En fredag med en tur ut till Skärså”

  1. Det ser ut att ha varit en härlig utflykt till Skärså. Så gott att få äta sik!
    Jag har aldrig ätit palt, så nu blev jag nyfiken på vad det smakar. Bacon och vitsås tycker jag ju om, så det måste vara en god maträtt 🙂

  2. Det är så gott med Subway, nu var det länge sedan som jag åt det. Palt har jag aldrig testat, det vill jag göra någon gång framöver. Har bara sett en liten del av den första hobbitfilmen.

  3. vad gott med en subwhay till lunch och palt till middag var länge sedan jag åt palt med 🙂 har inte kollat på Hobbitfilmen alls kanska ska ta och göra det var den bra 🙂

  4. Så gott med subway och myssigt att få umgås med sin mamma, tråkigt att internet strular och är segt. Lätt att man blir frustrerad över det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *