Trist väder och Eclipse

selective color photography of blood moon
Photo by Dids on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra och att ni haft bättre väder än här i Uppsala. Det har regnat hela dagen.

Idag har jag kollat på en dokumentär med en handledare. Imorgon ska jag spela in mitt program. Gick inte någon promenad medan jag var på radion pga vädret. När jag slutade så gick jag från radion till Cubus och hämtade det jag hade beställt och sen köpte jag ett paket strumpor.

När jag åkte hem med bussen lyssnade jag på ljudboken och lyssnade klart på den. Recension kommer imorgon.

Ikväll har jag kollat på Eclipse på viaplay.

Handling:

Någon skapar väldigt många ”nya” vampyrer. Den som gör det försöker hålla sig gömd bakom de andra. Rätt snart inser Bella att det är Victoria som gör detta för att hämnas hennes man James som Edward dödade i första filmen. Edward och Jacob inser att de måste samarbeta alltså vampyrer och varulvar för att döda Victoria så Bella ska överleva. Det kommer bli en fajt men frågan är vilka kommer klara sig?

Detta är den tredje filmen i Twilight saga. Filmen är baserad på boken Ljudet av ditt hjärta av Stephenie Meyer. Detta är en av de bästa filmerna i Twilight saga. Visste ni att det är Bryce Dallas Howard som spelar Victoria. Bryce spelar också i filmerna Jurassic world där hon också har rött hår.

Imorgon är det onsdag och då ska jag till radion. Hoppas det är bättre väder imorgon.

14 reaktioner till “Trist väder och Eclipse”

  1. Vi klarade oss från det värsta regnet här, Det har till och med varit behagligt. Alltid kul att hämta ut lite paket, även om man vet vad som är i det 🙂

  2. Det har regnat lite här med idag, dock verkar det som det inte blev så mycket. Däremot är det skönt att snön som kom igår har smält. Känner mig rätt trött på snön 🙂

  3. Nej vad tråkigt att höra att det har regnat hela dagen hos dig. Här kom det regn någon timme bara. Vad arbetar du med på radion?

    1. Nej jag har inte hört något om att det ska komma flera twilight böcker tyvärr. Tror att om det skulle ha gjort det så skulle de kommit tidigare.

  4. Inget regn här i går, vi fick 7 cm snö i stället 😉 vet inte vilket som är bättre faktist. Spännande med twilightfilmerna, har faktist aldrig sett någon av dem, inte riktigt fastnat för den genren

  5. Dokumentärer är alltid spännande och givande. Man fastnar oftast lätt för dem. Kul med paket att hämta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *