Trötter och Mumien: Drakkejsarens grav

woman leaning on table
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra.

Här har man kollat på Fear the walking dead säsong sex. Har varit en sväng till Gottsunda då jag behövde köpa avfallspåsar då det har tagit helt slut. Hade tur då willys hade erbjudande att 2 st rullar 20p/rulle för 45kr. Så nu har jag så det räcker ett tag.

Har idag också kollat på Chernobyl då jag varit extremt trött och behövde något som jag gillar och kan så behöver inte tänka medan jag kollar. Har kommit fram till avsnitt 3 och vi får se om jag hinner se de två sista när kvällsfilmen är slut.

Ikväll har jag sett på Mumien: Drakkejsarens grav på sfanytime.

Handling:

Rick O´Conell och hans fru har bestämt sig för att inte göra några fler äventyr. Frun håller på med att försöka skriva sin tredje bok vilket inte går bra. De får frågan att överlämna en skatt till Kina som USA har haft. De vet inte men det visar sig att dem de jobbar för kommer använda skatten för att återuppväcka en kejsare. Till slut dras de in i ett äventyr som också deras son dras med i.

En riktigt kul film med mycket action. Detta är den sista filmen med Brandan Fraser som Rick O´conell. Visste ni att Brendan vann sin första oscar på årets oscar gala. Det var hans första nominering också. Han vann för bästa manliga huvudroll för sin roll i The Whale.

Idag har jag varit extremt trött så den enda gången jag gått ut var när jag åkte till Gottsunda. Känns som jag håller bli sjuk igen men hoppas verkligen att jag inte blir det för jag har nyss varit sjuk. Håll tummarna för att det bara är något annat.

6 reaktioner till “Trötter och Mumien: Drakkejsarens grav”

  1. Ibland är man extra trött beror på vad man har gjort & vad som har hänt & om man sovit dåligt.
    Det var bra pris på avfalls påsar 👍. Skönt att titta på något eller lyssna på något när man är trött.
    Det får vi hoppas att du inte håller på att bli sjuk. Hoppas att du är piggare.

    Ha en bra dag!

  2. Härligt att det fanns extrapris på avfallspåsar. Nu har du verkligen så du klarar dig ett tag. Hoppas du blir piggare. Är inte alls kul att vara sådär trött, brukar vara det ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *