Trötter och paket med böcker

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Här var man sjukt trött när personalen skulle väcka mig i morse. Kom upp och åkte iväg till radion. Där var jag sjukt trött så valde att sluta vid 13.30 Då gick jag till busshållplatsen för att ta bussen hem. När jag kom hem så hängde mitt paket med böckerna jag beställt från Adlibris på min brevlåda.

Här hemma har jag varit trött. Kollade min temp och den var förhöjd men inte så man kan säga att jag har feber. Däremot så insåg att jag har varken ipren eller alvedon hemma. Efter att ha käkat middag som personal var snäll att komma upp med så har jag varit en sväng till Gottsunda och handlat.

Annars har jag kollat på serien Grimm säsong två. Jag börjar närma mig slutet av säsongen. Nick har flyttat till sin polare Monreo. Medan Juliette börjar få tillbaka minnet och ställer frågan till Monroe vad en grimm är för något?

15 reaktioner till “Trötter och paket med böcker”

  1. Kul att ditt paket från adlibris kom idag. Mitt paket från bokus kom även idag, Grimm har jag sett det är en bra serie tycker jag 🙂

  2. Man kan ju få förhöjd temp av olika saker, jag kan få det av mens eller när jag ex är trött. SÅ det kan ju säkert ha berott på det. Skönt att det inte var feber då. Samt kul att paketet hängde på dörren när du kom hem =D

  3. Skönt att du kunde sluta tidigt när du var så trött. Hoppas att du slipper bli sjuk och att det bara var något tillfälligt. Kul att dina böcker kom, då har du lite nytt att läsa.

  4. Det lät ju inte bra att du inte modde så bra men du kanske mår bättre nästa dag el senare. Alltid kul och få hem nytt:) oavsett va det än är.

  5. Jag var med trött idag. Alla är trötta nu den här tiden. Vi behöver SOL! Hoppas att inte termometern fortsätter uppåt på dig. Så du får feber.
    Kul med paket med böcker i 🙂.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *