Vad har varit bra och dåligt med denna månad?

I @karinholen s utmaning : vad har varit bra och dåligt med denna månad?

Tänker ta upp det dåliga första och det är att mitt instagram har blivit hackad.

Det bra är att det känns som jag kommit igång med motion och får mer ork ju längre tid det går. Jag såg Lord of the rings : fellowship of tbe rings extended edition på bio och fick mersmak att jag ska se de andra delarna på bio om jag har möjlighet. Jag vann en tävling på instagram och väntar på att få vinsten i min postlåda så jag och en till kan se filmen Megan nästa vecka. Har också klippt håret och blev verkligen nöjd med resultatet.

Så det var det sista av @karinholens utmaning…

Hoppas resterande av månaden blir bättre än denna dag. Imorgon är det fredag och då ska jag ha egen tid med en personal. Jag hoppas att det blir så vi kan åka till Ica Maxi.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 svar på ”Vad har varit bra och dåligt med denna månad?

  1. Så kul att du vann. Jag håller med dig om att man får mer motion denna tid på året. Stämmer för mig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *